Kokemuksia

Koiran omistaja Sastamala

"Huomasin jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen koirassani muutoksia. Hoito toimii ja tuottaa haluttuja apuja ison ja raskaan koiran kropassa. Viimeisimpänä esimerkkinä, koirani nuoli päivittäin nivusiaan niin paljon, että iho meni rikki. Kävimme Miinalla, joka hoiti muutamat lukot selästä, kireydet ja jännitykset lantion seudulta. Kaksi päivää hoidon jälkeen koira lopetti nivusten nuolemisen ja oireet hävisivät!"

Koiran omistaja Koli

"Miina käsitteli Ladya hyvin ja oli todella hienoa seurata Miinan työskentelyä. Ehdottomasti tulemme käymään Miinalla jatkossa, sillä tykkäsin paljon Miinan tavasta käsitellä koiraa".

Hevosen omistaja Tampere

"Miina hoiti hevostani monta vuotta, ihan viimeisiin elinpäiviin asti. Hevonen nautti käsittelystä aina silmin nähden ja liikkui hoidon jälkeen paljon paremmin. Loppuajan ontumiset aiheuttivat paljon lihasjumeja, joita Miina sai hyvin auki ja helpotettua hevosen oloa. Miina käsittelee hevosia hyvin; rauhallisesti, hellästi ja todella ammattitaitoisesti."

Hevosen omistaja Kontiolahti

"Vili on kuin eri hevonen! Ihan kun se ois herännyt eloon! Jes! Hyvä Miina!"

 


Koiran omistaja Kajaani

"Miina käsitteli todella kauniisti meidän 15- vuotiasta Lurppaa, josta kuoriutui jo yhden käsittelyn jälkeen vetreä ja sulava liikkeinen veteraani. Lurppa-pappa oli enemmän jumissa kuin uskoimmekaan, mutta Miinan käsittely mahdollisti hänelle kivuttoman viimeinen elinvuoden. Miina käsittelee myös taidokkaasti meidän jättirotuista harrastekoiraakin, mutta veteraanin käsittelyn tärkeys on jäänyt erityisesti mieleeni."