Hevosten lihashuolto

O.T.E. Fascia hieronta - erittäin hellävarainen fascian hoitomuoto, jossa ei koskaan hajoteta herkkää fasciarakennetta. Fasciaa työstetään kehon kanssa yhteistyössä pikkuhiljaa venytyksin, niin että heikentynyt nestekierto pääsee taas virtaamaan jäykkiin kudoksiin. Hoito näyttää kosketusterapialta, mutta on erittäin syvästi vaikuttava hoitomuoto, joka sopii perus lihashuolloksi harraste- ja kilpahevoselle, mutta on omiaan vammojen jälkihoidossa, sulkeutuineiden hevosten hoidossa, vanhojen hevosten kipujen hoidossa, kiimahäiriöiden, ruoansulatusvaivojen, arpikudoksen ja metabolian hoidossa.

Urheiluhieronta - on perinteinen hoitomuoto, jossa pyritään pehmentämään lihasta ja saadaan kuona-aineet liikkeelle. Hieronta sopii, jos hevonen ei kärsi kovista lihaskalvon kireyksistä (nämä hoidetaan aina ensin ote-hieronnalla).

Kinesioteippaus - teippausta voidaan käyttää kivun ja turvotuksen hoitoon ja toiminnallisuuden ylläpitoon. Teippaus vaatii yleensä klippausta. Teippaus voidaan yhdistää hierontaan tai pitää omana hoitonaan. Näytän aina tekniikan myös omistajlle ja annan jonkin verran teippiä omatoimista teippaamista varten.

Hinta 75 euroa / käsittely (matkakulut mahdollisia)

Koirien lihashuolto

O.T.E. Fascia hieronta - erittäin hellävarainen fascian hoitomuoto, jossa ei koskaan hajoteta herkkää fasciarakennetta. Fasciaa työstetään kehon kanssa yhteistyössä pikkuhiljaa venytyksin, niin että heikentynyt nestekierto pääsee taas virtaamaan jäykkiin kudoksiin. Hoito näyttää kosketusterapialta, mutta on erittäin syvästi vaikuttava hoitomuoto, joka sopii perus lihashuolloksi koti- ja urheilukoiralle, mutta on omiaan vammojen jälkihoidossa, sulkeutuineiden koirien hoidossa, vanhojen koirien kipujen hoidossa, ruoansulatusvaivojen, arpikudoksen ja metabolian hoidossa.

Jäsenkorjaus - perustuu koko tukirakenteen tasapainoittamiseen. Hoidossa parannetaan nivelten, sidekudoste ja lihasten liikkuvuutta erilaisilla mobilisoivilla ja venyttävillä liikkeillä. Käsittelyllä pyritään vapauttamaan kehoon tulleita virheasentoja. Hoito on lempeä, kehoa kuunteleva, eikä siinä koskaan "niksautella" tai "naksautella" mitään. Hoito on suositeltavaa erityisesti raajojen virheasennoissa, toispuoleisuuteen/ vinouteen, selkäkipuihin ja jännittyneeseen niskaan.

Hinta 55 euroa / käsittely (matkakulut mahdollisia)

Dobo -tunnit

Dobo - eli koiran ja koiraohjaajan yhteinen jumppatunti. Doboilua harrastetaan erilaisia taspainolautoja, palloja ja lihaskuntoiluvälineitä apuna käyttäen. Laji sopii tukilajiksi mihin tahansa muuhun koiraurheilulajiin ja minkälaiselle koiralle tahansa, kun halutaan huolehtia koiran fyysisestä kestävyydestä. Doboilulla on monia hyödyllisä vaikutuksia, mutta suurin hyöty on syvien lihasten vahvistaminen ja vahvistuminen! Laji kehittää myös tasapainoa, koordinaatiota, keskittymiskykyä ja elastisuutta. Laji on niin hauska, ettet edes huomaa kuntoilevasi yhdessä koirasi kanssa!

Voit tilata kurssin omalle kaveriporukallesi, yhdistyksellesi, seurallesi, parituntina kaverin kanssa tai yksityistuntina.

Välineet Doboiluun tulee minun puoleltani.

Hinta vaihtelee pidettävän ryhmäkoon ja paikan mukaan, pyydä tarjous! 

Hinnat sisältävät alv:n 24%. Matkakulut ensimmäiseltä 30 km:tä sisältyy hintaan, tämän ylittäviltä osuuksilta veloitetaan 10e/ alkava 30km. Hinnat eivät ole tunti perusteisia, vaan hinta on aina hoitoa kohti, jonka aika voi vaihdella tilanteen mukaan esim 30-60 minuutin väliltä.

Tarvikelisä alk. 2€(esim. kinesioteippi, kukkauute, homeopaattinen ensiapuvalmiste tmv.)

Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.

Peruuttamattomista ajoista peritään hoidon hinta ja mahdolliset matkakulut. Aikojen siirrot mielellään viimeistään vuorokautta ennen. 

Maksutapana käteinen tai lasku Op:n laskutuspalvelun kautta. En ota maksuja vastaan ulkomaisilta pankkitileiltä.