Hevosten lihashuolto

O.T.E. Fascia hieronta - erittäin hellävarainen fascian hoitomuoto, jossa ei koskaan hajoteta herkkää fasciarakennetta. Fasciaa työstetään kehon kanssa yhteistyössä pikkuhiljaa venytyksin, niin että heikentynyt nestekierto pääsee taas virtaamaan jäykkiin kudoksiin. Hoito näyttää kosketusterapialta, mutta on erittäin syvästi vaikuttava hoitomuoto, joka sopii perus lihashuolloksi harraste- ja kilpahevoselle, mutta on omiaan vammojen jälkihoidossa, sulkeutuineiden hevosten hoidossa, vanhojen hevosten kipujen hoidossa, kiimahäiriöiden, ruoansulatusvaivojen, arpikudoksen ja metabolian hoidossa.

Urheiluhieronta - on perinteinen hoitomuoto, jossa pyritään pehmentämään lihasta ja saadaan kuona-aineet liikkeelle. Hieronta sopii, jos hevonen ei kärsi kovista lihaskalvon kireyksistä (nämä hoidetaan aina ensin ote-hieronnalla).

Kinesioteippaus - teippausta voidaan käyttää kivun ja turvotuksen hoitoon ja toiminnallisuuden ylläpitoon. Teippaus vaatii yleensä klippausta. Teippaus voidaan yhdistää hierontaan tai pitää omana hoitonaan. Näytän aina tekniikan myös omistajlle ja annan jonkin verran teippiä omatoimista teippaamista varten.

Hinta 65 euroa / käsittely (matkakulut mahdollisia)

Koirien lihashuolto

O.T.E. Fascia hieronta - erittäin hellävarainen fascian hoitomuoto, jossa ei koskaan hajoteta herkkää fasciarakennetta. Fasciaa työstetään kehon kanssa yhteistyössä pikkuhiljaa venytyksin, niin että heikentynyt nestekierto pääsee taas virtaamaan jäykkiin kudoksiin. Hoito näyttää kosketusterapialta, mutta on erittäin syvästi vaikuttava hoitomuoto, joka sopii perus lihashuolloksi koti- ja urheilukoiralle, mutta on omiaan vammojen jälkihoidossa, sulkeutuineiden koirien hoidossa, vanhojen koirien kipujen hoidossa, ruoansulatusvaivojen, arpikudoksen ja metabolian hoidossa.

Jäsenkorjaus - perustuu koko tukirakenteen tasapainoittamiseen. Hoidossa parannetaan nivelten, sidekudoste ja lihasten liikkuvuutta erilaisilla mobilisoivilla ja venyttävillä liikkeillä. Käsittelyllä pyritään vapauttamaan kehoon tulleita virheasentoja. Hoito on lempeä, kehoa kuunteleva, eikä siinä koskaan "niksautella" tai "naksautella" mitään. Hoito on suositeltavaa erityisesti raajojen virheasennoissa, toispuoleisuuteen/ vinouteen, selkäkipuihin ja jännittyneeseen niskaan.

Hinta 50 euroa / käsittely (matkakulut mahdollisia)

Oma kehittämäni ruokintamalli hevosille

Tämä paketti on pilottivaiheessa. Jatkossa en tule tarjoamaan "tavanomaista" laskelmiin ja teolliseen rehustukseen perustuvaa ruokintaneuvontaa, vaan täysin luonnollista ja kehon omaa parantumiskykyä tukevaa mallia.

Kysy paikkaa pilottiryhmään! 

Hevosen nivelrikon tukihoito

Nivelten kulumat, tiivistymät ja nivelrikko on etenevä sairaus, joka aiheuttaa kokijalleen enemmän tai vähemmän kipua. Nivelrikon hoidossa on hyvä konsultoida eläinlääkäriä, mikäli esimerkiksi lääkitykselle tai muille eläinlääkärin antamille hoidoille on tarvetta. Palvelu sisältää tilanteen alkukartoituksen, kirjalliset hoito- ohjeet, etäneuvontaa ja halutessasi laajemman paketin kehoterapiaa tallikäynnillä.

1. Hinta 195 euroa ; kirjalliset ohjeet, 2 x etäneuvontaa videopuhelun välityksellä(40min)
2. Hinta 349 euroa ; kirjalliset ohjeet, 2 x etäneuvontaa videopuhelun välityksellä, 3 x kehoterapiaa tallikäynnillä (matkakulut ovat mahdollisia)

 

Dobo -tunnit

Dobo - eli koiran ja koiraohjaajan yhteinen jumppatunti. Doboilua harrastetaan erilaisia taspainolautoja, palloja ja lihaskuntoiluvälineitä apuna käyttäen. Laji sopii tukilajiksi mihin tahansa muuhun koiraurheilulajiin ja minkälaiselle koiralle tahansa, kun halutaan huolehtia koiran fyysisestä kestävyydestä. Doboilulla on monia hyödyllisä vaikutuksia, mutta suurin hyöty on syvien lihasten vahvistaminen ja vahvistuminen! Laji kehittää myös tasapainoa koordinaatiota, keskittymiskykyä ja elastisuutta. Laji on niin hauska, ettet edes huomaa kuntoilevasi yhdessä koirasi kanssa!

Voit tilata kurssin omalle kaveri porukallesi, yhdistyksellesi tai seurallesi.

Hinta 20 euroa / tunti / koirakko 3-7 koirakon ryhmässä
Hinta 30 euroa / tunti / koirakko paritunti, 2 koirakkoa

(matkakulut ovat mahdollisia)

Oman hevosen tutkiminen ja havainnointi

Haluatko oppia tutkimaan ja havainnoimaan omaa hevostasi? Tämä kirjallinen paketti opastaa sinut tutkimiseen ja tarkkailuun, jotta voisit huomata ajoissa muutoksia, jotka vaativat reagointia. Ennaltaehkäisy on yleensä paras tapa hoitaa terveyttä, ennekuin havahdutaan siihen, että jotakin isompaa on päässyt jo sattumaan. Opi katsomaan ja tunnustelemaan hevostasi rutiininomaisesti ja kiinnitämään huomiota siihen mikä voi kieliä kivusta ja epämukavasta olosta. Paketti sisältää kirjalliset ohjeet toimitettuna sähköpostiin.

Hinta 25 euroa ; kirjalliset ohjeet
huom! saatavilla viikosta 12 eteenpäin! 

Oman koiran tutkiminen ja havainnointi

Haluatko oppia tutkimaan ja havainnoimaan omaa koiraasi? Tämä kirjallinen paketti opastaa sinut tutkimiseen ja tarkkailuun, jotta voisit huomata ajoissa muutoksia, jotka vaativat reagointia. Ennaltaehkäisy on yleensä paras tapa hoitaa terveyttä, ennekuin havahdutaan siihen, että jotakin isompaa on päässyt jo sattumaan. Opi katsomaan ja tunnustelemaan koiraasi rutiininomaisesti ja kiinnitämään huomiota siihen mikä voi kieliä kivusta ja epämukavasta olosta. Paketti sisältää kirjalliset ohjeet toimitettuna sähköpostiin.

Hinta 25 euroa ; kirjalliset ohjeet

Live kurssit

Järjestän ryhmille tilauksesta kursseja oman hevosen tai koiran hierontaan ja muuhun lihashuoltoon liittyen sekä hevosen ravitsemusneuvontaan.

Ota yhteyttä, niin sovitaan teitä kiinnostava teema ja ohjelmaa!

Hinnat sovitaan kurssi kohtaisesti

Hinnat sisältävät alv:n 24%. Matkakulut ensimmäiseltä 30 km:tä sisältyy hintaan, tämän ylittäviltä osuuksilta veloitetaan 10e/ alkava 30km. Hinnat eivät ole tunti perusteisia, vaan hinta on aina hoitoa kohti, jonka aika voi vaihdella tilanteen mukaan esim 30-60 minuutin väliltä.

Tarvikelisä alk. 2€(esim. kinesioteippi, kukkauute, homeopaattinen ensiapuvalmiste tmv.)

Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.

Peruuttamattomista ajoista peritään hoidon hinta ja mahdolliset matkakulut. Aikojen siirrot mielellään viimeistään vuorokautta ennen. 

Maksutapana lasku Op:n laskutuspalvelun kautta.